Proeflokaal

Een dag vol beleving

Je kan bij ons in het proeflokaal terecht voor proeverijen en brouwerijbezoeken. Leuk om te doen met je vriend(inn)en of collega’s. Ook voor de jaarlijkse familiedag ontvangen wij jullie graag.
Wil jij met je borrel of feest leven in de brouwerij brengen? Dat kan! Van verjaardag tot huwelijk kunnen wij voor je organiseren. Daarnaast hebben wij ook tal van mogelijkheden voor je zakelijke aangelegenheden.

Ons proeflokaal ademt een aangrijpende middeleeuwse sfeer uit. Een ultieme plek in het centrum van Breda om te genieten met je vrienden, familie of collega’s. Onze collega’s hebben altijd een grote glimlach en de nodige bierkennis. Naast onze bieren schenken wij ook bieren van andere brouwerijen, uit binnen- en buitenland. Tel daarbij een heerlijke tapasplank op en een succesvolle formule is er.

Openingstijden

Vrijdag vanaf 17.00 uur
Zaterdag vanaf 13.00 uur
Overige dagen op reservering

Een greep uit onze reviews:

“Hele gezellige avond gehad in de kelder. Goede muziek en veel kennis over verschillende bieren, zoals het moet zijn.”

“Ontzettend leuke bierproeverij gehad van Brouwerij St. Joris gehad. Heerlijke bieren en vriendelijke en goede service.”

“De Boterhal en St. Joris is een fijne, warme en gezellige omgeving waar je kan genieten van de lekkerste biertjes en heerlijk goed bereid eten. En niet onbelangrijk vriendelijk personeel die direct voor je klaar staan. Hierin wil ik Jet van de Griendt extra benoemen die ik heb ontmoet in de brouwerij St Joris met haar gastvrijheid en expertise als Bier Sommelier. Zeker voor herhaling vatbaar.”

“Omdat het zo druk was dachten we eerst weer weg te moeten, maar toen kwamen we beneden in de kelder, super gezellig, super drankjes, super bediening en super hapjes. We vielen met onze neuzen in de boter(hal).”

“Lekker eten, mooie bierbrouwerij en ze vertellen echt leuk het verhaal achter de biertjes en het pand! Een aanrader voor lekker eten gecombineerd met heerlijke biertjes!”