Borrels

Dé locatie voor een borrel in hartje Breda.

Wil je gezellig borrelen met je collega’s? Of ben je op zoek naar een unieke locatie om een feest te geven? Dan ben je bij Brouwerij & Proeflokaal St. Joris aan het juiste adres. Bij ons kun je met jouw borrel of feest leven in de brouwerij brengen!

Het proeflokaal ademt een middeleeuwse sfeer en met de brouwinstallatie aan je zijde heb je een bijzondere setting voor jouw gelegenheid.

De ruimte biedt mogelijkheid om 60 gasten te ontvangen. Daarbij beschikt het over een eigen bar en toiletgroep. Let wel op met je aanvraag dat het proeflokaal alleen per trap te bereiken is.

Voor het organiseren van een borrel hebben wij meerdere arrangementen samengesteld. Uiteraard kun je ook samen met ons een invulling op maat maken, geheel naar jouw wensen.

Bovendien kun je bij ons ook een exclusief diner reserveren. Vooral onze Walking Dinner menu’s zijn populair. Dit geeft jou en je gezelschap de mogelijkheid om op informele wijze te dineren. In meerdere rondes worden de gerechten op kleine borden uitgeserveerd. Ideaal als je wilt dat iedereen gezellig met elkaar kan bijpraten.

Wij denken enthousiast met je mee om elke gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen. Tijdens de dag hoeven jij en je gasten alleen nog maar te genieten, onze collega’s zorgen voor een uitstekende service.