Voorjaar bij St. Joris!

Met het voorjaar in onze bol zijn wij weer allerlei leuke plannen aan het brouwen!

Om te beginnen hebben wij onze liefhebben taptank 6 gebombardeerd tot Seizoenstank. Hier komt om de paar weken een nieuw bier in. Nu hebben wij een Saison als seizoensbier. Een heerlijk verfrissend bier van 6,5% met bloemige aroma’s van de hop en de typische funky smaak van een Saison. Wij zijn enthousiast en hopelijk jullie ook, misschien leuk als volgende bier in het verhaal?

Ga jij naar het HopOn HopOff festival van 5 t/m 7 april? Gezellig! Wij zijn ook van de partij. Daarbij mogen wij hier ook nog eens twee instapkaarten voor weggeven dus hou onze Facebookpagina in de gaten voor de winactie.

Op donderdag 11 april organiseren wij de eerste editie van de Blindproef Competitie. Dus wilde jij altijd al de strijd aangaan met je ultieme biervriend(in) of collega? Dan is dit je kans! Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar cindy@brouwerijsintjoris.nl en ga voor die winst!

Wij krijgen vaak de vraag ‘wat doen jullie nu allemaal op zo’n brouwdag?’. Dat is heel veel 🙂 Maar dat kun je op maandag 22 april vanaf 12.00 uur ook allemaal komen bekijken! Je mag ons alles vragen over het brouwproces en de brouwerij. Uiteraard kun je dan ook gezellig een biertje komen drinken.

Als laatste, blok zondag 26 mei in je agenda. Dan is het Beyerd Bierfestival. Heel veel Brabantse gezelligheid en bier in één straat.

Wij hopen jullie snel te zien!

Met bruisende groet,
Jet & Cindy

<< Terug