Zakelijk

Business in de brouwerij

Vergadering of jouw zakelijk event organiseren op een unieke locatie haalt het meeste uit de dag. In het proeflokaal hebben wij de mogelijkheid om jouw zakelijke aangelegenheid in een bijzondere setting te organiseren. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een vergadering, teambuilding, relatie event, brainstormsessie of jubileum borrel.

Het proeflokaal biedt de mogelijkheid om met 20 personen te vergaderen. De ruimte beschikt over audiovisuele middelen om dit te ondersteunen. We hebben meerdere arrangementen om uw vergadering te faciliteren.

Voor andere zakelijke gelegenheden biedt het proeflokaal ruimte tot 60 personen.

Elke zakelijk event kunnen wij op maat samenstellen; op basis van gelegenheid, wensen en budget. Van aangeklede presentatie, walking dinner met je relaties, jubileum, afscheid of event met een bierig tintje eraan. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier voor onze arrangementen

Gezien wij in een historisch pand zijn gevestigd, is het proeflokaal en de brouwerij alleen per trap bereikbaar, hou hier rekening mee met de aanvraag. Wij beschikken over een eigen bar en toiletgroep.

Gezien de mogelijkheden denken wij graag mee in de organisatie en gaan met plezier vrijblijvend in gesprek. Voor meer informatie neem dan contact op met Remy via remy@deboterhal.nl.